Aquademica

Vizitaţi Fundaţia Aquademica la – IFAT ENTSORGA 2012

Fundaţia Aquademica împreună cu  Asociaţia Germană pentru managementul apei şi al deşeurilor (DWA) vă invită la a 16-a ediţie a Târgului Internaţional în domeniile apă-canalizare-salubritate-reciclare IFAT ENTSORGA care va avea loc în perioada 7 – 11 mai 2012, în München-Germania. Cele mai noi tendinţe, tehnologii şi sisteme în sectorul alimentării cu apă potabilă, al epurării apei uzate şi al protecţiei mediului vor fi în atenţia vizitatorilor târgului.

Pentru oaspeţii din România avem pregătit un eveniment special în data de 10.05.2012, la ora 16,00. Vă asteptăm să ne vizitaţi la standul nostru unde va avea loc un dialog între conducerea DWA şi specialişti din domeniul gospodăririi apelor din România pe tema „Colaborări durabile romano-germane în domeniul gospodăririi apelor”.

Persoană de contact: Monica Isacu – director executiv Aquademica, telefon 0744 576 277, e-mail monica.isacu@aquademica.ro .

Locaţia standului Fundaţiei Aquademica şi al DWA se poate vizualiza în figura de mai sus. Vă aşteptăm!

Pentru a afla mai multe informaţii despre târgul internaţional IFAT ENTSORGA vă rugăm să faceţi click pe imaginea următoare:

invitatie-IFAT-500px