Aquademica

100 de ani

100 DE ANI DE SISTEM MODERN DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN TIMIŞOARA

AQUADEMICA ŞI CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ ŞI-AU DAT MÂNA ÎNTR-UN PROIECT IMPORTANT

Fundaţia româno-germană Aquademica a semnat, în luna iunie a acestui an, un proiect cultural, în valoare de 7.500 de lei, prevăzut în Agenda Culturală 2014 a Consiliului Judeţean Timiş.

Proiectul se numeşte „100 de ani de sistem modern de alimentare cu apă în Timişoara” şi vizează organizarea unui eveniment de presă şi de conştientizare a cetăţenilor urbei cu privire la importanţa unui sistem performant de alimentare cu apă într-o lume modernă.

Evenimentul va avea loc joi, 26 iunie, la ora 11, în sala de conferinţe a societăţii Aquatim, de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 11 A, compania de apă fiind membră a Fundaţiei Aquademica.

Vor susţine prezentări specialiştii fundaţiei, temele alese fiind interesante: începuturile alimentării cu apă, istorie versus prezent, problemele şi soluţiile găsite, de-a lungul vremii, pentru ca Timişoara să ajungă să fie ceea ce este, acum, în domeniul acesta vast şi complex, adică un lider veritabil al alimentării apă!

Fondurile obţinute de la Consiliul Judeţean Timiş au fost utilizate pentru editarea materialelor de promovare a proiectului, mape, pliante, pixuri, insigne, carneţele, afişe, bannere şi roll-up-uri.

Acestea vor ajunge la partenerii Fundaţiei Aquademica, la colaboratorii şi specialiştii în domeniul alimentării cu apă.