Aquademica

ȘCOALA DE VARĂ 2018 privind localizarea pierderilor de apă 9-11 IULIE

Fundaţia Româno-Germană Aquademica, în colaborare cu Compania Apă Canal 2000 Pitești și firma BIO TECH SRL, reprezentantă a companiei UTILIS din Israel, organizează în perioada 9 – 11 iulie 2018, ”ȘCOALA DE VARĂ privind localizarea pierderilor de apă”. Locaţia evenimentului este Hotel AMD Pitești, str. Bucovina nr. 79.

 ”ȘCOALA DE VARĂ privind localizarea pierderilor de apă” este un eveniment 100% practic care își propune să reducă pierderile de apă pentru compania gazdă și să testeze tehnologii și concepte aplicabile în orice companie din România. Metoda testată este Tehnologia scanării rețelei din satelit pentru a prelocaliza pierderile de apă.

Pierderile de apă reprezintă banii pe care orice companie de apă îi are în buzunarul propriu și pe care îi pierde dacă nu intervine în a repara acele avarii.

Vă invităm așadar să faceți parte din acest demers, să participați cu personal specializat în localizarea pierderilor de apă, dotat cu echipamente specifice. Dacă până acum evenimentele legate de pierderile de apă aveau ca scop transferul bunelor practici acum ne propunem să devenim o comunitate care ajută efectiv la reducerea pierderilor de apă. Vom crea grupuri de lucru care vor primi o zonă (indicată de tehnologia scanării din satelit) în care vor putea utiliza orice tehnologie și metodă cunoscută pentru a localiza pierderile de apă.

Avantajele participării:

– dezvoltarea aptitudinilor de lucru în echipă;
– coordonarea unui proiect și a unei echipe în vederea idenficării pierderilor de apă;
– testarea de noi tehnologii;
– discuții și schimb de experiență între specialiștii de teren.

Doriți să vă reduceți pierderile de apă?

La următoarea ediție a școlii de vară, vă invităm să fiți chiar dumneavoastră gazda care va beneficia de acești specialiști în localizarea pierderilor de apă.

Gazda evenimentului: Compania de Apă Canal 2000 Pitești.

Partener: BioTech SRL – reprezentantul firmei UTILIS în România.

Partener media: revista Detectivii Apei Pierdute.

Public țintă: responsabil localizare pierderi de apă, operatori – detectori pierderi de apă.

 Important!
Vă recomandăm să aveți la dumneavoastră un laptop, echipamente de localizat pierderi de apă, echipament de protecție si multă voie bună.

Formular de participare.