Aquademica

Seminar NOU! Reabilitarea sistemelor de canalizare

Fundaţia Româno-Germană Aquademica organizează în data de 4 mai 2016, seminarul „Reabilitarea sistemelor de canalizare”. Locaţia seminarului este Centrul de dezvoltare profesională din incinta Stației de epurare ”Stan Vidrighin” Timișoara, situată pe str. Păstorilor nr. 1 (în continuarea Splaiului Nicolae Titulescu).

 În contextul demarării lucrărilor de modernizare şi reabilitare a reţelelor de canalizare în întreaga țară, specializarea continuă a personalului în folosirea tehnologiilor și echipamentelor noi, aferente acestui domeniu, s-a dovedit a fi deosebit de benefică. Inspecția de canal poate fi utilă în faza de recepție a lucrărilor noi precum și la colectarea datelor referitoare la starea rețelelor în scopul planificării lucrărilor de intreținere și reabilitare a sistemului de canalizare.

Seminarul oferă participanţilor o perspectivă concretă asupra procedurilor de inspecţie, fiind prevazută atât abordarea teoretică cât și practică a problematicii.

Seminarul se adresează:

  • personalului responsabil de întreținerea și exploatarea sistemului de canalizare
  • celor care întocmesc proiecte de reabilitare sau înlocuire a tuburilor de canalizare
  • personalului responsabil de gestionarea contractelor lucrărilor de investiții în infrastructura de canalizare.

Lectori:

dipl. ing. Peter Köstner – director departament în cadrul Departamentului de Evacuare și Epurare a Apelor Uzate al Primăriei Tehnice München;

ing. Volker Pankau – Sef Departament Reabilitare Rețele de Canalizare, Primăria Tehnică München.

Formular de participare.