Aquademica

28 Aprilie 2023

Aqua Digital On-line Conference

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Save the Date Aqua Digital 2023

Dragi membri ai familiei apei,

Suntem bucuroși să vă anunțăm organizarea celei de-a doua ediții on-line a Conferinței Internaționale Aqua Digital, sub patronajul Fundației Aquademica, în parteneriat cu Aquatim și cu Asociația Română a Apei, drept continuare profesională firească și necesară a demersului comun de anul trecut pe care îl catalogăm, fără să exagerăm, drept un succes.

Participarea companiilor de profil cu un cuvânt pregnant pe piața digitalizării internaționale din România, dar și din întreaga Europă respectiv SUA, la lucrările Aqua Digital 2022, informațiile, noutățile, modelele concrete împărtășite, respectiv feed back-ul ulterior, ne dau încrederea că ediția de anul acesta va fi una cu un impact cel puțin la  fel, dacă nu mai mare.

Agenda oricărei companii din zilele noastre poziționează transformarea digitală în capul listei priorităților pentru că prezentul se scrie aproape exclusiv în soluții digitale de ultimă generație. Admitem cu toții că digitalizarea este un beneficiu real atât pentru furnizorii de servicii, cât și pentru clienții lor, în fapt o necesitate pe care trebuie s-o perfecționăm continuu și s-o utilizăm inteligent și performant.

În contextul global existent, cu un viitor în față care poate că sună incert, dar cu siguranță se scrie într-o ecuație DIGITALĂ, Fundația Aquademica vă invită vineri, 28 aprilie 2023, între orele 10 și 15, la Conferința internațională Aqua Digital 2023, ce se va desfășura în format on-line.

Programul conferinței va fi disponibil curând.

Pentru mai multe detalii,
Crenguța Radosav
aquademica@aquademica.ro

Aquademica Foundation

Organizer

Vocational training courses, consultancy, partnerships initiation & development, scientific events

Aquatim SA

Partner. Aquademica founding member

Drinking water and waste water services regional operator. Timiș County, Romania

Münchner Stadtentwässerung

Partner. Aquademica founding member

Public wastewater management company of the city of Munich, Germany