Aquademica

Primarul oraşului München, în vizită la Timişoara

În zilele de 8, 9 octombrie 2010, o delegaţie condusă de primarul oraşului München, domnul Hep Monatzeder se află în vizită la Timişoara. Delegaţia este compusă din 15 reprezentanţi ai unor firme de proiectare, construcţie, consultanţă din domeniul protecţiei mediului din Bavaria. Vizita, iniţiativă a Fundaţiei Româno-Germane Aquademica, are drept scop promovarea colaborării profesionale în domeniul protecţiei mediului între specialiştii din România şi Germania dar şi identificarea unor oportunităţi de afaceri.
Domnul primar Hep Monatzeder a mai fost în Timişoara în 23 martie 2009 cu ocazia semnării acordului de înfiinţare a fundaţiei Aquademica, ai cărei membri fondatori sunt Primăria München şi Aquatim SA.
„Vrem să învaţăm din inovaţii şi să folosim şansele locale, să modelăm viitorul, să fim factorul care mediază întâlniri între oameni şi idei”, a declarat Peter Köstner, director în cadrul departamentului ape uzate al Primăriei München şi membru în consiliul director al fundaţiei Aquademica.
“Pentru a avea un management performant în domeniul resurselor umane din sectorul apei, colaborarea şi dezvoltarea profesională trebuie să constituie o prioritate pentru operatorii de apă din întreaga ţară din dorinţa comună de a face performanţă. La Aquatim susţinem necesitatea cercetării aplicative cu ţinte clare de eficientizare a proceselor din mediul tehnologic real. Bazându-ne pe experienţa partenerilor noştri germani şi pe dorinţa de reuşită a celor implicaţi vom încerca să creăm în jurul nostru un veritabil centru de performanţă în domeniul protecţiei mediului”. Dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim SA.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi
Biroul Comunicare şi Relaţii Publice,
 Cristina Borca, 0745 400 815 sau Loredana Leordean, 0722 243 299