Aquademica

Nămolul – provocarea momentului pentru operatorii din domeniul epurării apelor uzate

Dragi colegi din familia Epurării apelor uzate!

Sub egida Fundației Aquademica, în primăvara anului trecut, am găzduit, la Timișoara, prima ediție a Clubului Epurării, for de întâlniri și discuții constructive, gândit de noi pentru noi toți!

Problemele cu care ne confruntăm sunt, după cum bine știți, similare, fie că vorbim de vestul, estul, sudul sau nordul țării. Legislația ultimilor ani, schimbările geo climatice și integrarea totală în structurile europene specifice domeniului sunt, toate, provocări serioase ale momentului pe care trebuie să le gestionăm unitar și profesionist.

În acest context larg, pentru a doua ediție a Clubului Epurării, vă propunem ca temă de analize și discuții „Nămolul – provocarea momentului pentru operatorii din domeniul epurării apelor uzate! Himeră sau realitate? ”, o temă care știu că vă interesează foarte mult.

Vă așteptăm să fiți oaspeții noștri, în 14 și 15 mai 2015, la sediul Fundației Aquademica, din Timișoara, Strada Păstorilor, Nr. 1, pentru un nou schimb de experiență sincer și deschis, din care putem ieși, cu toții, câștigați!

Vă propunem două zile interesante la Timişoara şi vă aşteptăm cu drag!

Pentru mai multe detalii organizatorice și formular de participare, click aici.

Vă mulțumesc frumos!

Cu deosebită consideraţie,

 

 

Preşedinte Fundaţia Aquademica

Dr.ing. Elena Săvescu