Aquademica

Stimată doamnă/ Stimate domn,

Joi, 18.06. 2020, ora 18:00 (ora RO), vă invităm să participaţi la un webinar în limba română cu tematica Localizarea tridimensională a traseelor utilităților îngropate”.

Prezentarea este susținută de echipa SebaKMT Romania din România.
Participarea este gratuită.
Vă rugăm să distribuiţi invitaţia și colegilor dumneavostră care ar putea fi interesați de subiect.
Link-ul pentru înscriere:
Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/82603183341?pwd=ak82U242a1BINSt3YWFKVXN3NFlhZz09
Meeting ID: 826 0318 3341
Password: 450475

Pentru informarea dumneavoastră ulterioară am stabilit un canal YouTube, în care toate videoclipurile vor fi încărcate pentru vizionare în mod gratuit. Vă rugăm să vizitați site-ul utilizând linkul: https://www.youtube.com/channel/UCcDxjztFR-V7ZxadHYtEC_A și să vă abonați pentru a pute primi notificări ori de câte ori este încărcat un videoclip nou.

Notificare: Deoarece webinarile se vor derula pe aplicația ZOOM este necesar să descărcaţi şi să instalaţi acestă aplicaţie pe telefon sau pe laptop. De reținut faptul că, participarea la webinar este limitată la 100 de persoane. Dacă nu vă puteți conecta, cauza ar putea fi sesiunea completă. Dacă întâmpinaţi probleme legate de înregistrare sau aveţi întrebări, vă stăm la dispoziţie.

Pe această cale vă adresăm și invitația de a vă alătura Fundației Aquademica pentru viitoarele webinarii. Dacă sunteți interesați să prezentați anumite aspecte din activitatea dumneavoastră, vă stăm la dispoziție pentru detalii.

Vă așteptăm cu drag,

Persoana de contact:
Alin Anchidin, 0726 397 519.
www.detectiviiapeipierdute.ro
alin.anchidin@gmail.com