Aquademica

In curand, un nou numar al revistei Aquademica!

Fundația Aquademica urmează să publice un nou număr al Revistei Aquademica în formă tipărită şi on-line ( ISSN 2457-5542; ISSN–L 2457-5402). Ediția va fi dedicată Conferinței Eco-Impuls care anul acesta va dezbate tema Infrastructură și urbanism. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.eco-impuls.ro.

Dacă doriți să publicați un articol în revista Aquademica, puteți să ne transmiteți articole draft pe adresa aquatim@aquatim.ro, pentru a putea fi machetate. Textele trimise spre publicare pot fi redactate în limba română sau engleză. Pentru o mai bună promovare a articolelor, este recomandat ca rezumatul articolelor să fie redactat în limba engleză. Articolele pot fi studii de caz, exemple de bune practici, studii experimentale, cercetări teoretice, noutăți, știri din domeniu care au legătură cu tema conferinței. Pentru operativitate şi pentru o bună colaborare, la redactarea articolelor, vă rugăm să urmaţi instrucțiunile din formatul Revista Aquademica. Eventualele preluări din alte materiale incluse în articol trebuie să conţină sursa de unde au fost preluate. Folosirea de imagini (fotografii, hărţi, grafice etc) este indicată şi binevenită. Ne rezervăm dreptul de a efectua corecturi gramaticale asupra textelor, urmărind în primul rând remedierea unor greşeli, nu denaturarea mesajului sau a conținutului materialelor.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este de 8 septembrie 2017.

Reamintim ca, Revista Aquademica se adresează specialiştilor din serviciile publice, companiilor furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, mediului universitar şi institutelor  de cercetare dar şi domeniilor conexe de genul management, resurse umane, marketing etc. În plus, revista poate fi un instrument prin care dumneavoastră vă puteţi face cunoscute proiectele sau puteţi doar să vă exprimaţi opiniile.

Pe site-ul www.eco-impuls.ro, la următorul link: http://www.eco-impuls.ro/ro/conferinta-eco-impuls-2014/publicarea-lucrarilor/, puteţi vizualiza ultimele 2 numere în format pdf (click pe coperta revistei).

Pentru mai multe informații puteți contacta Biroul Comunicare și relații publice, tel: 0256 201370.