Aquademica

Vineri, 15 mai 2020, ora 18:00 (ora RO), vă invităm să participaţi la un webinar în limba română cu tematica „Soluții tehnice referitoare la localizarea pierderilor de apă pe polietilenă”. Webinarul este susţinut de către firma VESTRA, reprezentată prin Costin Axinte în calitate de Manager Produs. Participarea este gratuită. Vă rugăm să distribuiţi invitaţia și colegilor dumneavostră care ar putea fi interesați de subiect. Mai jos găsiţi link-ul pentru înscriere:
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82603183341?pwd=ak82U242a1BINSt3YWFKVXN3NFlhZz09

Meeting ID: 826 0318 3341
Password: 450475

Pentru informarea dumneavoastră ulterioară am stabilit un canal YouTube, în care toate videoclipurile vor fi încărcate pentru vizionare în mod gratuit. Vă rugăm să vizitați site-ul utilizând linkul: https://www.youtube.com/channel/UCcDxjztFR-V7ZxadHYtEC_A și să vă abonați deoarece veți primi notificări ori de câte ori este încărcat un videoclip nou.

Notificare: Deoarece webinarile se vor derula pe aplicația ZOOM este necesar să descărcaţi şi să instalaţi acestă aplicaţie pe telefon sau pe laptop. De reținut faptul că, participarea la webinar este limitată la 100 de persoane. Dacă nu vă puteți conecta, cauza ar putea fi sesiunea completă. Dacă întâmpinaţi probleme legate de înregistrare sau aveţi întrebări, vă stăm la dispoziţie.

Dacă cineva dorește să fie mai implicat și este dispus să fie prezentator pentru viitoarele webinarii, atunci vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu un subiect pe care doriți să îl prezentați.

Vă așteptăm cu drag,

Persoana de contact:

Alin Anchidin, 0726 397 519.
www.detectiviiapeipierdute.ro
alin.anchidin@gmail.com