Aquademica

Tendințe moderne în gestionarea pierderilor de apă și a inspecțiilor CCTV

Dragi colegi din familia Pierderilor de Apă şi a inspecţiilor CCTV !

Trăim într-o lume modernă a tehnologiilor şi a informaţiilor generate de gadgeturi. Aşa cum ştiţi deja, societatea Aquatim SA se implică, de-o bună bucată de vreme, în proiecte legate de pierderile de apă. Revista Detectivii Apei Pierdute este doar un mic proiect cu rolul de a crea conexiuni între oamenii care au aceleaşi preocupări, pentru a afla tot ceea ce este nou în domeniul pierderilor de apă. Cred că este nevoie de a ne împărtăşii experienţele plăcute şi neplăcute pentru a ne putea dezvolta şi pentru a rezolva problemele întâmpinate. Sunt convins că şi dumneavoastră împărtăşiţi aceeaşi optică şi viziune!
Ştiu că, la rândul vostru, mergeţi pe aceleaşi idei şi principii, în companiile de apă şi canal, pe care le administrați, în compartimentele în care vă desfăşuraţi activitatea, ştiu că avem planuri, proiecte, aspiraţii, ţinte, dar şi impedimente, sincope sau nelămuriri comune.
Mai ştiu că doar împreună, stând la aceeaşi masă şi vorbind aceeaşi limbă, putem să formulăm o agendă comună şi o poziţie unitară, care să ne ajute pe viitor să avem o viaţă profesională împlinită!
În acest context amplu, vă invităm să fiţi oaspeţii noştri, în 30 şi 31 octombrie, la sediul Fundaţiei Aquademica, din Strada Păstorilor Nr 1, Timişoara, pentru discuţii şi dezbateri concrete pe tema „Tendinţe moderne în gestionarea pierderilor de apă şi a inspecţiilor CCTV ”.
Ne dorim un schimb de experienţă sincer şi deschis, din care să avem cu toţii de câştigat.
Vă propunem două zile interesante la Timişoara şi vă aşteptăm cu drag!

Preşedinte Fundaţia Aquademica
Dr.ing. Elena Săvescu