Aquademica

Peste 20 de lectori, 7 echipe de concurs, oaspeţi din România şi Germania la Eco-Impuls 2016! Vă aşteptăm, pe toţi, la Timişoara!

Stimată doamnă/ Stimate domnule,

Ne revine deosebita onoare şi plăcere să vă invităm să fiţi alături de noi la cea de-a cincea ediţie a Conferinţei Internaţionale Eco-Impuls care se va desfăşura în perioada 29-30 septembrie 2016, la Timişoara. Tema de anul acesta „Licitații în Uniunea Europeană” va reuni specialişti din cadrul operatorilor de servicii publice, companii furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, mediul universitar şi institute de cercetare. Domeniile principale cărora Eco-Impuls se adresează sunt serviciile de apă-canal şi deşeuri. Locaţia evenimentului va fi Centrul de perfecţionare din incinta Staţiei de epurare a apelor uzate din Timişoara, strada Păstorilor 1. Organizatorii conferinţei sunt: Fundaţia Aquademica, Aquatim SA, Asociaţia Română a Apei – Comitetul Teritorial Vest, Universitatea Politehnica Timişoara și Primăria Municipiului Timișoara. Mai multe detalii în atașament și pe site-ul www.eco-impuls.ro.

Eco-Impuls 2016 va avea trei direcţii importante de acţiune: forumul științific de lucrări și discuții, pavilionul expozițional al firmelor și Concursul Stan Vidrighin, dedicat instalatorilor. Forumul de discuţii ştiinţifice este susținut de specialişti din domeniul apei, din România şi Germania, de reprezentanţi ai operatorilor de servicii publice, companii de prestigiu furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, reprezentanţi ai mediului universitar şi ai institutelor de cercetare. În paralel cu partea ştiinţifică, va exista şi una expoziţională, de prezentare a ofertelor, produselor firmelor participante, cu standuri profesioniste şi specialişti care vor oferi detalii generale. De asemenea, cea de-a  doua ediție a concursului Stan Vidrighin, dedicat instalatorilor, vine cu noutăți și surprize.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Dr. ing. Ilie Vlaicu

Director General Aquatim SA

 

Programul Eco-Impuls 2016 cuprinde câteva aspecte importante în contextul schimbărilor legislative din domeniul achizițiilor publice.

Opiniile exprimate de lectori pot constitui puncte de reper importante pentru zona de investiții în infrastructura de apă.

De asemenea, alături de aspectele tehnice vor fi prezentare și beneficiile  colaborărilor cu instituțiile de profil din Germania.

Vă reamintim că Eco-Impuls 2016 cuprinde următoarele manifestări:

  1. Conferință cu tema “Licitații în UE”;
  2. Prezentare de produse și servicii din domeniul apei;
  3. Concursul instalatorilor Stan Vidrighin;
  4. Grupuri de lucru.

 

Până la această dată, pentru Concursul instalatorilor Stan Vidrighin și-au anunțat deja participarea 7 echipe de la mai mulți operatori de apă din țară.

La partea expozițională, 16 firme își vor prezenta produsele și serviciile: HTI, KERAMO, HAWLE, C&V WATER TREATMENT, GRUNDFOS, MÖSSLEIN, WILO, ALIAXIS, HACH-LANGE, SEBA KMT, REHAU, DATCOMP-BEESPEED, MITSUBISHI ELECTRIC, PREDL și TERMOTOOLS.