Aquademica

19-20 martie 2020

„DETECTIVII APEI PIERDUTE” 2020 Modelare hidraulică - aplicații în domeniul pierderilor de apă

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Fundația Aquademica, împreună cu Universitatea Tehnică de Construcții București și revista “Detectivii Apei Pierdute”, organizează o sesiune de aplicații practice cu tematica „Modelare hidraulică – aplicații în domeniul pierderilor de apă”. Partenerii acestui eveniment sunt Universitatea Politehnica Timișoara, Compania INAS și Compania Bentley Systems. Sesiunile se vor desfășura la Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universității Politehnica Timișoara (George Enescu, Nr. 1/A).

Subiectele abordate vor fi: noțiuni introductive despre pierderile de apă; managementul presiunii; analiza si optimizarea sectorizarii DMA (District Metering Area); colectarea datelor; prioritizarea reabilitării; eficiența energetică; modelarea parametrilor hidraulici.

Publicul țintă:
ingineri de la companiile de apă care lucrează în departamentele GIS/modelare, detecție pierderi de apă, proiectare; firme de consultanță si proiectare; studenți și cadre didactice universitare.

 

Participanții vor primi: suport de curs în format electronic; certificat de absolvire/ instruire.

Notificare: Deoarece aplicațiile practice necesită accesul la platforme de învățare, participanții sunt rugați să aducă un laptop pe care va fi instalată o licență de lucru la care vor avea acces și ulterior pentru o perioadă determinată de timp.

LECTORI

Ing. Alexandru ALDEA

Ing. Mihail TODOROV

Ing. Alin ANCHIDIN

Asistent universitar la Universitatea Tehnică de Construcții București, Departamentul de Hidraulică și Protecția Mediului.

Inginer în modelare hidraulică. Experiență – Compania de apă din Blagoevgrad (Bulgaria);
În prezent  –  inginer Grundfos (Sofia).

Inginer hidrotehnist, specializarea inginerie sanitară și protecția mediului. În prezent coordonează Compartimentul Detecții Pierderi din cadrul Aquatim SA.

Fundația Aquademica

Organizator

Cursuri de formare profesională, furnizarea de consultanţă, iniţierea şi dezvoltarea de parteneriate, organizarea de manifestări ştiinţifice

Revista Detectivii Apei Pierdute

Co-organizator

Articole de specialitate, studii și cercetări din domeniul tehnologiei apei.

Universitatea Tehnică de Construcții București

Co-organizator

Facultatea de hidrotehnică

Partener

Bentley Systems

Partener

Architecture and Engineering Construction Engineering Procurement Construction

INAS

Partener

Unul dintre principalii furnizori de soluții CAD/CAM/CAE/PLM/IoT/AR și servicii conexe, pentru industria românească