Aquademica

Concurs pentru logo și mascotă Aquapic

Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey invită pe toți cei interesați să participe la concursul pentru realizarea logo-ului și a mascotei Aquapic.

Aquapic va fi un centru educațional destinat copiilor între 5 și 12 ani, amenajat în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timișoarei, situată pe strada Mistral, în apropierea râului Bega, și se va deschide în toamna acestui an. Aquapic va conține un mini-laborator pentru experimente chimice, cât și instalații-joc care vor prezenta, interactiv, transportul apei.

Propunerea câștigătoare de logo și mascotă va fi decisă, în luna iunie, de un juriu de specialiști, compus din Andreea Foanene, artist vizual, Tudor Vreme, grafic designer și Robert Șerban, scriitor, PR Aquapic. Premiul concursului este în valoare de 1.000 lei. Numele câștigătorului va fi promovat de către Fundația Aquademica, iar logo-ul și mascota câștigătoare se vor regăsi în campania de PR a Centrului Aquapic.

Concurenții vor trimite propunerile, împreună cu datele lor de contact (nume, telefon, e-mail), până în data de 6 iunie, ora 10 AM, pe adresa aquapic@aquademica.ro. Se recomandă ca fișierele trimise prin e-mail să nu depășească o dimensiune totală de 7 M. Decizia juriului este definitivă și nu poate fi contestată. Pentru detalii despre organizare, înscriere, calendarul competiției etc. consultați Regulamentul concursului, publicat de asemenea și pe paginile Facebook ale partenerilor proiectului (www.facebook.com/aquademica.ro, www.facebook.com/urbansurveytm).

Aquapic, un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank, va reda comunității timișorene un spațiu valoros ca identitate istorică și culturală, dar și cu însemnătate urbană. Câștigătorul concursului Aquapic își va lega astfel numele de un loc ce va intra pe ușa din față a circuitului cultural timișorean.

Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profesioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști. Urbaniada este un proiect ING Bank.

Persoană de contact:
Robert Șerban
Specialist relații publice, echipa de implementare a proiectului Aquapic
Telefon: 0744 570 932,
E-mail: robert.serban@aquatim.ro