Aquademica

Clubul specialiștilor în epurarea apei: „Impactul schimbărilor climatice asupra staţiilor de epurare”

Fundaţia Aquademica vă invită, la Timişoara, la a patra ediţie a Clubului specialiștilor în epurarea apei, for de întâlniri şi discuţii constructive pentru noi toţi cei care lucrăm în acest minunat domeniu!

Problematica pe care o propunem vizează gestionarea unitară a provocărilor majore pe care le au de soluţionat responsabilii staţiilor de epurare din toată ţara, în contextul schimbărilor climatice majore şi dramatice din ultimii ani.  Ne confruntăm cu situaţii critice, în premieră pentru foarte mulţi dintre noi, pentru că nu s-au înregistrat până acum volume  atât de mari ale precipitaţiilor. În această idee, întâlnirea de la Timişoara este mai mult decât utilă şi constructivă!

Aşadar, în 8 şi 9 iunie, vă aşteptăm cu interes, la Centrul de formare profesională, din incinta Staţiei de Epurare ”Stan Vidrighin”, strada Păstorilor nr. 1 (continuare din Splaiul Nicolae Titulescu), la reuniunea Clubului specialiștilor în epurarea apei cu tema „Impactul schimbărilor climatice asupra staţiilor de epurare”.

Sperăm într-un nou schimb de experienţă sincer şi deschis şi într-o participare numeroasă a dumneavoastră!

Vă propunem două zile interesante la Timişoara şi vă aşteptăm cu drag!

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte Fundaţia Aquademica

Dr. ing. Elena Săvescu