Aquademica

Aquatim – Aquademica – DWA, parteneriat strategic în domeniul apei

Zilele trecute, în Germania a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Aquatim SA, ai Fundaţiei româno-germane Aquademica şi ai Asociaţiei Germane a apei uzate şi a deşeurilor – DWA. Scopul acestei întâlniri a fost semnarea unui memorandum de colaborare şi promovare reciprocă a celor două organisme. Obiectivul principal al acestei colaborări este de a aduce împreună specialişti care lucrează în domeniile apă uzată şi deşeuri pentru a elabora standarde, manuale de specialitate, programe de dezvoltare profesională şi schimb de experienţă. Preocupările celor două părţi nu se vor axa doar pe aspecte tehnice şi ştiinţifice ci şi pe aspecte legale şi economice legate de managementul apei şi de protecţia mediului.
DWA este una dintre cele mai importante organizaţii de acest profil din Europa şi ocupă un loc important în elaborarea de standarde şi normative de lucru şi în dezvoltarea profesională. Instituţia este puternică datorită calităţii ridicate a competenţelor şi a experienţei semnificative. DWA are 14000 de membrii, specialişti de marcă, autorităţi locale, universităţi şi industrie.
„Într-o lume în care frecvenţa schimbărilor este mare, noi am înţeles că este nevoie de forţă de muncă înalt calificată şi adaptabilă, capabilă să utilizeze în mod eficient cunoştinţele şi noile tehnologii. Dezvoltam parteneriate cu cei puternici, învăţăm, creştem alături de ei şi avem toate sansele de dezvoltare, în primul rând în beneficiul clientilor noştri. “ Dr. ing. Ilie Vlaicu – director general Aquatim SA.
Biroul de presă
Fundaţia Aquademica

 


Pentru informaţii suplimentare
Biroul de presă
Fundaţia Aquademica

cristina.borca@aquademica.ro, tel: 0256 201 370, 0743 099 555, www.aquademica.ro